LIPUT

Ennakkoliput Tikkurilan Teatterin esityksiin myy NetTicket

Ennakkolippua ei tarvitse tulostaa vaan voit näyttää sen mobiililaitteesi näytöltä ovella.

Lippuja myydään myös mm. Vantaa-infoissa (Tikkurila, Korso & Myyrmäki) ja Stockmann-tavarataloissa. Kaikki NetTicketin lipunmyyntipisteet löydät täältä.

NetTicketin puhelinpalvelu: 0600 399 499 (1 e/min + pvm) ma-pe klo 9-21, la-su klo 13–21 NetTicketin palvelumaksut sisältyvät sivuillamme ilmoitettuihin lippuhintoihin, lukuunottamatta NetTicketin puhelinpalveluun soittamisesta aiheutuvia kuluja.

Tarkistathan esitystilan sijannin: Esitystilat             
Esitykset alkavat täsmällisesti ja myöhästyneitä ei päästetä sisään. Emme lunasta jo maksettuja/laskutettuja lippuja takaisin.

Alennukset

Varauduthan tarvittaessa esittämään alennuslippuun oikeuttavan todistuksen tullessasi esitykseen.

Ryhmät

Liput ovelta

Tikkurilan Teatterin esityksiin voi ostaa lippuja myös ovelta, mikäli tilaa on. Vapaita paikkoja saman illan näytökseen voi tiedustella ovilipunmyynnin infopuhelimesta 044-0130036, joka on auki 1h ennen esityksen alkua. Ovilipun hinta on kalliimpi kuin NetTicketistä ostettavan ennakkolipun hinta.


Ovilipunmyynnissämme käy maksuvälineenä pankki- ja yleisimmät luottokortit sekä erilaiset maksusovellukset (EazyBreak, Smartum ym.). Valitettavasti esityspaikkojen ovilipunmyynnissä ei voi maksaa käteisellä, paperisilla kulttuuriseteleillä, eikä Smartum-kortilla tai muilla kulttuurisetelin tarjoajien sirukorteilla. Mikäli haluaisit maksaa jollakin edellä mainituista, suosittelemme lippujen lunastamista ennakkoon NetTicketin ennakkomyyntipisteistä.