ESITYS- JA OPETUSTILAT

TILAT

UNIKKO

Unikkotie 2C, 2. kerros, 01300 Vantaa
Esteettömyys: tilaan pääsee ainoastaan rappusia pitkin.
Ei inva-wc:tä.

LIITO

Nuorten monitoimitila Liito, Lummetie 2 B C, 01300 Vantaa

Esteettömyys: tila on esteetön.

KULTTUURITEHDAS VERNISSA
(TÄLLÄ HETKELLÄ PERUSKORJAUKSESSA)

Tikkurilantie 36, 01300 Vantaa

Esteettömyys: tilaan on esteetön pääsy.

LASTENKULTTUURI-KESKUS PESSI

Vernissakatu 4, 01300 Vantaa
Esteettömyys: sisäänkäynnin yhteydessä on luiska pyörätuolinkäyttäjille. Ovi aukeaa automaattisesti liikkeentunnistimella.

DICKURSBY SKOLA

Urheilutie 4, 01370 Vantaa
Esteettömyys: tilaan on esteetön pääsy koulun pääovien kautta.

LUMOSALI

Monitoimikeskus Lumo, Urpiaisentie 14, 01450 Vantaa Esteettömyys: sisäänkäynnin yhteydessä on luiska pyörätuolin käyttäjille. Lumosaliin on esteetön pääsy monitoimikeskuksen aulasta.

KOTISEUTUTALO PÅKAS

Vanha Kuninkaalantie 2, 01300 Vantaa
Esteettömyys: wc-tilat sijaitsevat portaiden yläpäässä. Luiska mahdollista järjestää tarvittaessa. Ei inva-wc:tä.
Huomioitavaa: Ulkoilmanäyttämö. Katsomoa ei ole katettu, joten sateisella säällä kannattaa pukeutua sadevaatteisiin. Katsomoon ei voi ottaa sateenvarjoja.

HUOM! KULTTUURITEHDAS VERNISSAN OPETUS- JA ESITYSTILAT (VERNISSASALI, VINSSISALI) EIVÄT OLE KÄYTÖSSÄ TOISTAISEKSI KULTTUURITEHDAS VERNISSAN PERUSKORJAUKSEN VUOKSI.

SAAPUMINEN

Kaikkiin esitys- ja opetustiloihimme pääsee erittäin kätevästi julkisilla kulkuneuvoilla.

Kehotamme Tikkurilan esityspaikkoihimme autolla saapuvia katsojia saapumaan ajoissa ja jättämään autonsa Heurekan parkkipaikalle, josta on lyhyt, n. 5-10 minuutin kävelymatka Kotiseututalo Påkakselle. Unikolla ja Lastenkulttuurikeskus Pessillä ei ole pysäköintipaikkoja, mutta esim. läheisistä kauppakeskuksista löytyy maksullista pysäköintitilaa.

Myös Monitoimikeskus Lumon pihassa parkkipaikkoja on rajatusti. Autolla saapuvien katsojien kannattaa saapua ajoissa ja viedä autonsa parkkiin Korson aseman liityntäpysäköintihalliin: Korson pysäköintitalo.

Pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan pyörätuolipaikan tarpeesta etukäteen osoitteeseen marjut.eskola [at] tikkurilanteatteri.fi, jolloin varaamme paikan eturiviin. Pyörätuolipaikkoja on rajoitetusti. Avustaja pääsee vapaalipulla esitykseen avustettavan seurassa. 1 avustajan vapaalippu / avustettava.

Esteettömyyteen liittyvät tiedustelut: marjut.eskola [at] tikkurilanteatteri.fi