Vielä ehtii ilmoittautua teatterikesäleireillemme!

Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulun teatterikesäleirit järjestetään kesäkuun kahdella ensimmäisellä viikolla, tervetuloa mukaan! ❤️🎭
Ilmoittaudu mukaan TÄÄLTÄ!

Ohessa kesäleirien tarkemmat kuvaukset:

LASTEN ILOINEN TEATTERISEIKKAILU 7–10-vuotiaille

Viiden päivän leirit kahtena eri ajankohtana:

3.-7.6. klo 10.00-14.00

10.-14.6. klo 10.00-14.00

Oletko valmis seikkailuun? Lasten iloinen teatteriseikkailu tarjoaa kesäloman ensimmäisellä ja toisella viikolla mahdollisuudet tutustua teatterin maailmaan leikkimielisellä ja innostavalla tavalla. Leireillä lapset pääsevät ilmaisemaan itseään, kehittämään luovuuttaan ja tutustumaan uusiin ystäviin.

Leireillä harjoitellaan näyttelijäntaitoja, luodaan hulvattomia roolihenkilöitä ja seikkaillaan erilaisten tuttujen ja itse keksittyjen tarinoiden maailmoissa. Hauskat ja oivaltavat leikit ja pelit toimivat teatterin tekemisen pohjana, ja vauhdikas viikko onkin juhlallinen aloitus kesälomalle. Tikkurilan Teatterikoulun leireille voivat osallistua niin teatterin vasta-alkajat kuin kokeneet konkaritkin, ja leiriviikko on oivallinen tilaisuus kokeilla, voisiko teatteri olla se oma juttu.

NUORTEN HULVATON TEATTERIKURSSI 11–14-vuotiaille

Viiden päivän leirit kahtena eri ajankohtana:

3.-7.6. klo 15.00-19.00

10.-14.6. klo 15.00-19.00

Nuorten jännittävällä teatterikurssilla tutkitaan näyttelijäntaitoja hauskasti ja monipuolisesti. Kesäloman kahdella ensimmäisellä viikolla järjestettävillä leireillä tutustutaan teatterin maailmaan ja kehitetään esiintymistaitoja oivaltavien tehtävien ja harjoitusten avulla. Improvisaatioharjoitteissa kehitetään rohkeutta ja heittäytymistä. Liikkeellisen ilmaisun avulla avataan toisenlaisia näkökulmia rooliin ja esiintymiseen. Kavereiden kanssa suunniteltavat ja harjoiteltavat pienet esitykset tarjoavat tilaisuuden kehittää niin sosiaalisia taitoja, esiintymistaitoja kuin teatterillista ajatteluakin.

Viikon mittainen teatterikurssi on hauska aloitus kesälomalle ja samalla tilaisuus tutustua uusiin ystäviin. Tikkurilan teatterikoulun kesäkursseille voivat osallistua niin teatterin vasta-alkajat kuin kokeneet konkaritkin, ja leiriviikko on oivallinen tilaisuus kokeilla, voisiko teatteri olla se oma juttu.

Jaa artikkeli: